top of page
preslikaci za sve vrste materijala
preslikaci za sve vrste materijala

ŠTO SU PRESLIKAČI I KAKO IH KORISTITI?

Termo preslikači izrađeni sitotiskom, najisplativiji su  način ukrašavanja odjeće, zadržavaju kvalitetu i izgled sitotiska, a eliminiraju mukotrpan proces izrade. Preslikači se apliciraju brzo i jednostavno, a majica je spremna za nošenje u samo 15 sekundi. Majice otisnute našim sito - preslikačima su otporne na sve uvjete, strojno pranje i sušenje.

Što su preslikači?

BRENDIRAJTE SVOJE MAJICE

Stvorite svoje modni brend ukrašavanjem tekstila vlastitim umjetničkim djelima, logotipima ili drugim oznakama. Sve što vam treba je termo preša za nanošenje aplikacija na majice, kape, dukserice ili kišobrane. Budite kreativni i iskoristite svoj talent kako bi stvorili dodatnu vrijednost za sebe i svoje klijente! Preslikačima možete izraditi i unikatne etikete, ali i ambalažu za svoj brand.

Korištenje preslikača za izradu etiketa
Brendirajte svoje majice
termo preša za majice

STAVITE PEGLU U SVOJ DUĆAN

Na licu mjesta ponudite svojim klijentima personaliziranje odjeće sa već postojećim grafikama. Mnogi kupci žele biti sami svoji dizajneri, ponudite im na izbor model, boju i veličinu, te naravno grafiku koju žele aplicirati. Rezultat: manje skladište gotove odjeće! Koristite preslikače za tisak imena i brojeva na sportsku opremu. Osim industrijskih pegli, termo preše mogu biti i ekonomične, manjih dimenzija i lako se smjeste u svaki prostor.

Stavite peglu u svoj dućan
Kako rade preslikači?

KAKO RADE PRESLIKAČI?

Termo transferi, ili sito - preslikači su grafike otisnute specijalnom bojom na posebnom papiru. Pri visokoj temperaturi, boja prelazi sa papira na tekstil i utiskuje se u materijal. Tehnika koju smo razvili omogućava savršenu postojnost tiska, otpornog na pranje i habanje. Otisnuta grafika je mekana, ali izrazito izdržljiva. Majica otisnuta našim preslikačima se može strojno prati i sušiti u sušilici rublja.

Preslikači za majice
Preslikači za sve boje i materijale
ZA TAMNE I SVIJETLE MAJICE

Preslikači se mogu otisnuti na svijetle i tamne majice ili drugu odjeću. Mogu se aplicirati na pamučne, poliesterske, polipropilenske materijale ili vunu. Također, preslikači se mogu peglati i na kartonsku ambalažu, rokovnike i druge materijale. Osim standardnih ITT i DST preslikača, proizvodimo i tehničke preslikače za posebne namjene, za radnu i sportsku odjeću, profesionalnu opremu i uniforme.

Za tamne i svijetle majice
bottom of page