top of page

PRESLIKAČI ZA IZRADU POKLONA

Preslikačima možete ukrasiti sve vrste tekstila, pa čak i kupaće kostime! Prigodni pokloni za rođendane, djevojačke i momačke večeri, norijade ili druge proslave uvijek imaju "svoje majice". Možete ih personalizirati prema željama naručitelja, a ako ste dovoljno kreativni - možete dizajnirati svoje motive i tako ih plasirati u vlastite dućane ili suvenirnice. Ako imate gift shop, web shop ili se bavite dropshippingom - pitajte nas kako možete raditi bolje i više. 

tisak na majice pokloni
preslikači za tamne majice

ZA TAMNE I SVIJETLE MAJICE

Preslikači se mogu otisnuti na svijetle i tamne majice ili drugu odjeću. Mogu se aplicirati na pamučne, poliesterske, polipropilenske materijale ili vunu. Već radite sa majicama? Odlično, pročitajte naš kratki vodič o nekim pogreškama koje želite izbjeći.

CIJENE PRESLIKAČA ZA MAJICE

Standardni ITT preslikači (Industrijski T-Shirt Transfer) je posebno dizajniran za poklon dućane, web shopove i sve druge kojima je fokus na prodaji majica ili modne odjeće. Preslikači su mekani na dodir i udobni za nošenje, a otporni na strojno pranje na visokim temperaturama.

bottom of page