top of page

TISAK NA RADNU ODJEĆU

Ako trebate radnu odjeću za radnike u ugostiteljstvu, trgovini ili drugoj djelatnosti, nudimo vam najbolje cijene radne odjeće i vrhunsku kvalitetu otiska. Za ukrašavanje radne odjeće i profesionalnih uniformi koristimo preslikače visoke izdržljivosti i otpornosti na sve uvjete. Također, kod izrade koristimo isključivo ekološki prihvatljive boje bez štetnih supstanci, predviđene za tisak i na dječju odjeću te donje rublje. Radna odjeća treba biti udobna i kvalitetna, a sva odjeća sa kojom radimo je certificirana OekoTex certifikatom koji potvrđuje sigurnost materijala. Kod odabira radne odjeće posebnu pažnju obraćamo na funkcionalnost, a nama omiljeni brendovi su: James&Nicholson, Russell, TeeJays i Fruit Of The Loom. 

Preslikači za radnu odjeću
Tehnicki preslikaci za uniforme

TEHNIČKI PRESLIKAČI ZA UNIFORME

Preslikače za radnu odjeću kao što su jakne, prsluci, majice, zaštitna oprema i unforme izrađujemo u DST tehnologiji, a najčešće je riječ o logotipima i amblemima manjih dimenzija. Preslikače za posebne namjene možete aplicirati na sve nosive predmete, a posebno su zahvalni kod izrade termo osjetljive odjeće jer se mogu prenositi na nižim temperaturama. Oprema za vatrogasce i druge službe zahtjeva precizno personaliziranje najviše kvalitete. Našim DST preslikačima možete dekorirati profesionalnu opremu koja zahtjeva visok stupanj održivosti. Najčešće izrađujemo znakove vatrogasnih društava, koje apliciramo na jakne, prsluke, kape, majice i ruksake.

preslikaci sportska oprema

TISAK NA SPORTSKU OPREMU

Preslikači za sportsku opremu su spremni za apliciranje na sve materijale, poliesterskog ili pamučnog sastava. Posebno su zahvalni za tisak grbova, sponzora, brojeva i imena sportskih momčadi. Osim garnitura, dresova i trenirki, preslikačima ukrašavamo sportske torbe, majice za trening i drugu opremu. Osim ITT i DST preslikača, koristimo i sublimacijske preslikače za ukrašavanje poliesterskih materijala.

Tisak na sportsku opremu preslikaci
bottom of page