top of page
preslikaci za sve vrste materijala
Grafička priprema za tisak na majice

GRAFIČKI DIZAJN I PRIPREMA ZA TISAK

Vizualni identitet je lice svakog poslovanja, ono što vaši klijenit prvo vide, a mi to radimo na način da svaki dizajn prilagodimo namjeni, sa fokusom na dizajniranje kompletnih grafičkih rješenja. Specijalizirani smo za vektoriziranje, grafičku pripremu za tisak, dizajn logotipa i branding, kao i za redizajn i prilagodbu postojećih rješenja za tisak na majice i izradu preslikača.

Osim grafičke pripreme, izrađujemo i precizne filmove za sve vrste tiska.

IZRADA FILMOVA ZA TISAK

Trebate filmove za sitotisak? Izrađujemo filmove za sitotisak i druge vrste tiska koji zahtijevaju visoku preciznost i savršeno zacrnjenje. Filmovi se izrađuju u rezoluciji 1200dpi, maksimalne širine 36cm. Filmovi su vodootporni i mogu se višestruko koristiti, izrađeni su na prozirnoj foliji debljine 0,13 mm. Mogu se skladištiti 20+ godina i odlično su rješenje za sve poslove, posebno one koji se ponavljaju. Izrada filmova za tisak je najvažniji dio procesa izrade grafičkog rješenja, bilo da je riječ o sitotisku, tampon tisku ili offsetnom tisku. Također, izrađujemo filmove za arhitektonske urede ili druge namjene za one koji trebaju savršeni otisak na prozirnoj foliji.

Izrada filmova za tisak
Izrada filmova za tisak
Vektoriziranje grafika i priprema za tisak

VEKTORIZIRANJE GRAFIKA I PRIPREMA

Vektori i rasteri su termini u grafičkom dizajnu koji razlikuju oblike i izvedbe neke grafike. U većini slučajeva grafički studio od vas će tražiti vektorsko rješenje, ili logotip u krivuljama, a ako ga nemate - možemo ga izraditi za vas prema dostavljenom predlošku. Precrtavamo i popravljamo vizuale i izrađujemo knjige grafičkih standarda.

Dizajn i marketing

Pošaljite nam svoj dizajn

Koristite preslikače
Povećajte zaradu
bottom of page