top of page

Preslikači za web shop Valentinovo edition

Nova sezona poklona počinje za manje od 15 dana! Ovo je idealna prilika da proširite asortiman svojih shopova i stvorite nosive poklone za Valentinovo!


Najstariju valentinovsku čestitku (što je zabilježeno) napisao je francuski vojvoda Karlo Orleanski. Namjenio ju je svojoj supruzi dok je bio u zatočeništvu u Engleskoj. Od tada, popularnost ljubavnih poruka samo raste.


Svake se godine za Valentinovo pošalje oko milijardu čestitki, a nešto više pošalje se samo za Božić. Nakon božićnih blagdana, veljača je i kronološki, i financijski najpopularnija sezona poklona!


Muška majica sa tiskom I Love My Girlfriend
Preslikač za majicu I Love My Girlfriend

Iskoristite sezonu ljubavnih poklona i stvorite nove proizvode! Preuzmite naš Valentinovo Edition katalog preslikača za parove, pregledajte selekciju 20 najpopularnijih motiva za majice, dukserice (hudice) ili sweatshirtove i pripremite svoj shop na vrijeme!


Cijene preslikača već od 4,70 kn / kom! Brza dostava za sve narudžbe veće od 500,00kn je besplatna!

Naši termo preslikači su 100% sigurni za nošenje, proizvedeni isključivo sa sigurnim bojama, industrijske kvalitete i mogu se prati i sušiti u strojnim mašinama za rublje na visokim temperaturama!


Majicu opeglate za samo 15 sekundi, pogledajte kako u videu:


Valentinovo Edition Preslikaci
.pdf
Download PDF • 1.36MB
 

Svi motivi iz kataloga "Valentinovo Edition" su dostupni na lageru i šaljemo ih brzom poštom isti dan! Ako želite izraditi svoje grafike kao preslikače za majice, jedva čekamo da nam pošaljete dizajn!

 

Comentários


bottom of page