top of page

Radna i sportska oprema

Svi poslovi zahtijevaju kvalitetnu i prigodnu uniformu: frizerski saloni, građevinske tvrtke, ugostiteljski objekti, restorani, javne ustanove ili trgovine robom široke potrošnje. Važno je da osim izbora kvalitetnog tekstila, uniforme brendiramo na najkvalitetniji mogući način.

Polo majice, pregače, jakne, kombinezoni ili reklamne majice, svaki proizvod koji nosi ime vaše tvrtke - ujedno prikazuje i njenu ozbiljnost! Želite da vaši djelatnici izgledaju ozbiljno i da su baš oni vaše osobe od povjerenja?

Na pravome ste mjestu! Mi u ITG pazimo na svaki detalj i koristimo isključivo ekološke materijale

Više o tome kako brinemo o ekologiji i zašto su baš naši preslikači najbolji izbor za stvaranje radne i sportske odjeće pročitajte ovdje!


I vi možete pokrenuti vlastitu proizvodnju radne i sportske odjeće, a naši preslikači vam mogu u tome pomoći! Pročitajte više o rentabilnosti i mogućnostima koje nudimo ovdje.


 

Sportska odjeća


Izrađujemo garniture za sportske klubove, teretane i amaterske sportske organizacije. Brendiramo vaše torbe, majice, dresove, jakne i opremu za trening, a nudimo vam mogućnost da i samostalno pokrenete posao u sportskoj industriji. Možemo izraditi preslikače, brojeve i imena igrača, reklame sponzora i ostale dodatke za ukrašavanje sportske odjeće.


Za više o mogućnostima izrade sportske i radne odjeće, pratite naše blogove!

bottom of page