GRAFIČKI DIZAJN

Vizualni identitet je lice svakog poslovanja, ono što vaši klijenit prvo vide, a mi u ITG Heat Transfers to radimo na način da svaki dizajn prilagodimo namjeni, sa fokusom na dizajniranje kompletnih grafičkih rješenja. 

 

Specijalizirani smo za vektoriziranje, grafičku pripremu za tisak, dizajn logotipa i branding, kao i za redizajn i prilagodbu postojećih rješenja za tisak na majice i izradu preslikača

VEKTORIZIRANJE GRAFIKA

Vektori i rasteri su termini u grafičkom dizajnu koji razlikuju oblike i izvedbe neke grafike. U većini slučajeva grafički studio od vas će tražiti vektorsko rješenje, ili logotip u krivuljama, a ako ga nemate - ITG ga može izraditi za vas prema dostavljenom predlošku. Također, naš grafički studio nudi uslugu i izrade filmova za tisak te grafičke pripreme za sve namjene.

Cartoon Brunette

IZRADA FILMOVA ZA TISAK

Izrada filmova za tisak je najvažniji dio procesa izrade grafičkog rješenja, bilo da je riječ o sitotisku, tampon tisku ili offsetnom tisku. Također, izrađujemo filmove za arhitektonske urede ili druge namjene za one koji trebaju savršeni otisak na prozirnoj foliji. Naši filmovi za tisak se izrađuju u rezoluciji 1204 dpi, širine do 40 cm, a otporni su na vlagu i habanje.


 

Trebam filmove

Halftone Palm Trees
 

Dizajn logotipa, kataloga, ambalaže i web stranica, redizajn, prilagodba i vizualni identitet su sastavni dio našeg posla, obratite nam se bez obaveze! Za kompletan "in house" proces, surađujemo sa marketinškom agencijom All in, koja osim usluga marketinga dizajnira web, radi fotografije i video produkciju

Marketing i oglasi

Digital Design

Pošaljite nam svoj dizajn

Kako se koriste preslikači za majice

Koristite preslikače

Cijene preslikaca za majice

Povećajte zaradu

Preslikači za majice EU projekt
Pošaljite na svoj dizajn!